Klient anbefalinger

Mer' Energi med zoneterapi i Vejle og omegn

Klient anbefalinger

“Jeg har længe døjet med dårligt blodomløb,dårlig lænd, hovedpine og en forkølelse der sad i bihulen. Efter èn behandling med ansigtszoneterapi, blev jeg smertefri. Men bedre endnu er, at jeg også har fået en strammere hud i ansigtet efter behandlingen og på den måde ser mere frisk og yngre ud.”

Gitte 52 år.

Hvad zoneterapi kan gøre for en halvsidiglammet.

“For 20 år siden fik jeg en hjerneblødning i hjernestammen. Det er det værste sted man kan blive ramt. Jeg blev halvsidig lammet i venstre side. Det medførte at jeg mistede talens brug og måtte starte forfra med at lære at tale og spise. Førligheden vendte ikke tilbage.
Jeg har stor gavn af at få behandling med en kombination af zoneterapi, Detox fodbad og ørelys.

Jeg startede med fodbadet, som fik min impulser i venstre side til at reagere! jeg kunne tydeligt mærke, at blodgennemstrømningen blev bedre, da benet hurtigt føltes varmere.

Zoneterapien gjorde ret ondt de første par gange, men jo mere jeg blev renset ud, jo mere kunne jeg slappe af. Behandlingen hjalp på fordøjelsen og jeg kunne mærke, hvordan det gavnede hele kroppen. Når jeg ikke kan motionere ret meget, får jeg mange muskelspændinger. Det hjælper zoneterapien også godt på.

Hele mit liv har jeg været plaget af bihulebetændelse. Efter hjerneblødningen blev det forværret, da jeg ikke har kræfter til at pudse næse. Her hjælper det helt utroligt at få ørelys i. Det renser hele hovedet; hørelsen blev mærkbart bedre, og den tunge fornemmelse forsvinder.Ørelysene får jeg ca. hver 5-6 uge. Det holder bihulebetændelsen væk.

Selvom jeg altid har spist sundt, gjorde Lene mig opmærksom på, at f.eks ost kan blokere slimhinderne. Jeg fandt ud af, at osten gjorde mig sløv, derfor nedsatte jeg osteforbruget, og det  har givet mig mere energi og et bedre immunforsvar.

Behandlingerne giver velvære og større livskvalitet, så dem vil jeg ikke undvære.Da jeg sidder i kørestol og således ikke kan komme op på en briks, er det jo godt at Lene også tager ud og behandler i folks eget hjem.”

Birgit Mathiasen, 67 år.